Menu

Gjør ditt navn kjent med YouTube

Youtube er en fantastisk plattform for musikere å spre navnet og musikken sin på. Informasjonen man blir bombardert med daglig gjennom alle sosiale medier og videosider kan virke kaotisk, og det er mye konkurranse. Men det betyr også at du kan nå ut til mange mennesker så lenge du skiller deg ut i mengden. Til og med karrièren til Justin Bieber startet med en video på YouTube, hvor en ung gutt sto og sang en låt av Chris Brown i sitt eget hjem. Og både The Weeknd og Ed Sheeran startet på denne siden.

Vis deg frem

Stadig flere artister gjør seg bemerket på YouTube., og representanter for musikkbransjen er aktivt på utkikk etter nye talenter her. Med en direkte kanal ut til verden vet du aldri når den rette personen kan snuble over musikken din. En video istedenfor et stillbilde kan være en stor fordel. Det Youtube logotrenger absolutt ikke være en profesjonell produksjon med et stort budsjett. Men levende bilder holder lettere på folks oppmerksomhet enn musikk i seg selv. Og det er lettere å nå ut til folk om publikumet ditt har et fjes å putte på stemmen de hører. Personlighet og originalitet veier tyngre enn det meste.

Gjør videoen interessant

Avhengig av hvilken stil du har og hvor naturlig det føles for deg, kan det være en fordel å gjøre et lite stunt for å bli lagt merke til. En video hvor den franske acapella-gruppen Naturally 7 synger «In the Air Tonight» på t-banen, har i skrivende stund over 6 millioner visninger. Noe den antageligvis ikke ville hatt om videoen ble filmet i stua til en av medlemmene. Uavhengig av hvor talentfulle sangerne er. Tittelen på videoen har også mye å si for hva folk vil klikke på. Pass på at du ikke lyver om innholdet, men vær bevisst på hvordan du presenterer deg selv.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *