Menu

Last opp musikken din på Urørt

Føler du deg klar for å nå et større publikum med musikken din, men vet ikke hvordan? Det kan være vanskelig å slå igjennom som musiker i Norge, og enda vanskeligere å gjøre det til et levebrød. Man trenger å ha den rette musikken, kjenne de rette menneskene, og dukke opp til rett tid. Det finnes ingen fasit, bare mange tips. Men det finnes nok av plattformer å benytte seg av. Og nettsiden Urørt er en av de beste og største kanalene en ukjent musiker kan bruke for å nå ut til massene.

Slik fungerer det

NRK P3 hjelper deg å promotere musikken din. gjennom Urørt. Redaksjonen er stadig på jakt etter nytt talent å spille på radio, og er du godEnjoyment nok kan det bli deg. Og uansett om musikken din blir plukket opp eller ikke er dette et bra sted å samle musikken sin på så andre brukere kan streame og laste ned alt du legger ut. Dermed er dette et like interessant nettsted for fans som ikke spiller musikk selv, det er et mekka for ny ukjent norsk musikk ingen plateselskapet har rørt ved ennå. Og her finner man alt i enhver sjanger man kan tenke seg.

Heder og ære

Prisutdelingen Årets Urørt foregår, som navnet tilsier, en gang hvert år. Her får alle de utvalgte finalistene opptre for sitt sannsynligvis største publikum hittil – både for publikum i salen og for alle dem som følger med på radioen hjemmefra. I tillegg blir det plukket en vinner som både blir listet på P3 og får opptre på flere av de største festivalene i Norge senere. På toppen av dette kommer all oppmerksomheten og publisiteten som følger med, dette kan virkelig gjøre en forandring for en ukjent artist eller et ukjent band. Kort sagt har du ingenting å tape på å legge ut musikken din her.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *