Menu

666 ting å ha med seg på rockekonsert

I denne artikkelen skal vi ramse opp veldig mange ting du må ha med deg på rockekonsert. Og vi regner med at du skjønner tegninga med nummeret 666, spesielt om du digger Iron Maiden eller Sabathon.

Vel, her kommer den lange listen.

1.Konsertbillett

Uten konsertbillett kommer du ikke inn. Den kan være i papirformat, QR-kode eller et bevis på nett.

2.Betalingsmiddel

Du bør ha et bankkort, et gyldig kredittkort, cash eller kryptovaluta tilgjengelig. Det beste er kredittkort, da er du forsikret også. Kredittkort har noen fordeler du må tenke på:

  • Er en buffer for din økonomi
  • Gir bonus på reise og opplevelser
  • Nyttig reiseforsikring
  • Handle trygt konsertbilletter på nett

3.Merchandise

Ha på deg en t-skjorte med bandets navn, logo eller turne-datoer. Slik blir du en del av fansskaren.

4.Gode sko

Vi anbefaler boots, cowboystøvler, vernesko eller skikkelig gode Gore-Tex sko.

5.Mobilen

Du kan ikke ta bilder av artistene på konsert, men du trenger det til å poste på sosiale medier, kjøpe bonger og mye mer. Det er mobilen du lyser opp med når balladen kommer.

6.Basisklær

Du vet akkurat hva som passer på rockekonsert, enten det er denim, skinnklær eller lintøy.

7.Caps eller bandana

En hver rockefanatiker må ha et skikkelig hodeplagg. Se på Slash for eksempel. Tør du gå med en stilig flosshatt?

8.Antibac

Det er garantert satt ut antibac i konsertlokalet, men for å være på den sikre siden, ta med din egen. For du den ikke med inn, jaja da har du hvert fall gjort et forsøk

9.Ørepropper

Lenge siden du var på konsert sist. Med ørepropper får du med deg alt du trenger og vel så det. Ikke ødelegg hørselen bare fordi du må høre godt.

10.Sekk

Er det lov å ha med sekk, så bør du vurdere det. Her kan du ha ekstra klær, en poncho eller regnfrakk. Husk paraplyer er ikke lov på konsert, så hold den unna.

11.Penn

Skulle du være heldig å møte på noen av artistene så kan du være heldig å få en signatur. Men uten penn kan sjansen være borte.

12.ID-kort

Et ID-kort vil identifisere deg. Uansett hva som skjer, så er det alltid fint å kunne legitimere seg, kanskje du ser veldig ung ut?

13.Luftgitar

Det er fare for elektriske gitarsoloer under konserten. Ikke glem luftgitaren hjemme! Det kan være lurt å øve litt før man skal spille med.

14.Venner

En rockekonsert blir aller best sammen med venner. Det kan være guttegjengen, en venninne eller i verste fall mor eller far.

15.Kjæresten

Er du riktig heldig har du en kjæreste som elsker samme musikk som deg. Ikke glem å ta kjæresten med, det ville være synd.

16.Setlisten

Det er alltid kult å kunne sangene som blir spilt. Det er vanskelig å si hvilke låter bandet kommer til å spille, men en setliste sier noe om hvilke låter som kommer på konserten.

Det er dessuten 650 grunner til for at du bør gå på rockekonsert en gang i blant. Kos dere og rock on!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *