Menu

Spiller du i band? Skaff deg god mobilbeskyttelse

Når man spiller i et rock- eller metallband kan både bandøvinger og konserter gå ganske hardt for seg. Mobilen er en følgesvenn som vi vanligvis alltid har i lomma. Men hvordan kan du beskytte den på best mulig måte?

Mobildeksler er viktig

Det er fort gjort å miste mobilen ut av lomma når du hopper rundt på scenen eller headbanger. Sørg for å alltid ha en form for deksel på mobilen din. Hvorfor bruke flere hundrelapper på å fikse en knust telefon, når du kan skaffe et kult, billig deksel for å beskytte den? Ved å være føre var slipper du kjipe utgifter. På https://billigmobilbeskyttelse.no/samsung finner du masse kule deksler til Samsungmobiler. Her finner du alt fra lommebokdeksler til varianter i hard plast eller silikon, som beskytter godt. Går du for det førstnevnte bør du se etter en type med skimmingbeskyttelse, en såkalt skimblocker. Siden skimming av kort øker i omfang, er det lurt å gå for et deksel som beskytter deg mot denne formen for svindel.

Finn et design som passer stilen din

Mobilen kan på mange måter anses som et slags motetilbehør, da vi ofte går rundt med den i hånden. Det er selvsagt en fordel med et tøft deksel som passer stilen din. Hva med å gå for et enkelt svart deksel, som kan pyntes med klistremerker?

Her kan du benytte anledningen til å markedsføre bandet ditt. Hva med å lage klistremerker med bandlogoen deres? Det kan være en fin måte å promotere bandet på. Kjøp mange billige mobildeksler, sett på klistremerker, og gi dem i gave til venner og familie!

Dersom dette ikke er aktuelt for deg, har nettbutikken også tøffe deksler med ulike mønster og kule sitater. Noen av dem er til og med dekorert med tegneseriefigurer. Det er ingen tvil om at du vil finne noe som passer deg!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *