Menu

CRM – rockestjernens hemmelige våpen

Mye man ser på TV kan virke for godt til å være sant. Hvordan kan en guttegjeng fra Sussex plutselig bli verdensstjerner med musikk som de har blandet med noe de har hørt på en singel. Hvordan kan to karer fra Stockholm komme opp med noe så fantastisk som Cusp of Eternity eller Lovelorn Crime?

Det er ikke like tilfeldig som man skal ha det til. Store selskap som Varner og Universal Music bruker millioner på å finne ut hva som er trend og hva som kan bli trend. Ikke for mange år fremover, men for en uke, en måned ett år. Det er en stadig pågående kamp om musikk-lytterne og konsertarrangørene. Ofte tar de i bruk crm for å få det til!

Hva er CRM

CRM er kjent som et kunderelasjons-program. Men CRM er så mye mer enn bare det. For med CRM får man oversikt over hvilke produkter man har på lager, hva man trenger å bestille, hvor lang tid (ledetid) det tar å få varene også videre. Dette kan overføres til for eksempel merch branding for rockegrupper eller avtaler med media. Eller hvordan en som skal håndtere konserter og bestillinger av fly, hotell, catering også videre, må jobbe.

Er CRM dyrt

Med systemet til Lime er det bare å sette i gang å bli rockestjerner. Selv om man bare spiller på klubber og kroer en gang i blant, så fikser CRM orden i sakene hele året. Selv kan man gjøre den jobben som er nødvendig for å gjøre livet levelig for alle. Med priser fra 500kr/mnd. så kan man se at omsetningen bare øker og øker etter kort tid.

Kan hvem som helst bruke CRM

CRM er så anvendelig at det burde vært en selvfølge i alle hjem og husholdninger. Men det er stort sett bare bedrifter og store organisasjoner som bruker CRM i dag. Det er litt synd for potensialet blir ikke oppfylt. Dermed kan selv en som deg gå glipp av store inntekter. Men ikke fortvil, begynner du nå, så har du gode muligheter til å komme på forskudd av mange andre.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *