Menu

5 måter å få med seg den nyeste rockemusikken

Elsker du rockemusikk så er det bare å headbange løs. Du har veggene fylt med plakater av kjente band, tatoveringer på armene og klær som passer til stilen. Men selv om du føler du har alt klart, merker du at du henger etter når det gjelder ny, dundrende rockemusikk.

Vi skal se på 5 måter å få med seg mer av den nyeste rockemusikken, slik at du kan få mer nytte av musikken du elsker. Rockemusikk har ingen aldersgrense, og man blir aldri for gammel for å høre på ny rock. Så la oss sette i gang med de fem måtene.

1.Ta jobb på en konsertscene

Det fins mange typer konsertscener, og det fins mange typer arbeid du kan gjøre. Kanskje det å melde seg som frivillig kan være tingene for å få med seg mer av rock som man elsker. Er du for eksempel aktiv i Røde Kors eller lignende, har du gode muligheter.

2.La Spotify velge ut musikk for deg

Internett er fantastisk på den måten. Beskytt mobilen din med iPhone 14 Plus deksel slik at du alltid kan være trygg på at du får de feteste riffene når du sitter på bussen eller døser i sofaen. Den nye iPhone 14 Plus har deksel som passer utmerket til dette. Ikke velg å spille en liste du har, men la heller programmet velge ut ny rock som du kan begynne å digge.

3.Bli venner med yngre mennesker

Har du gamle venner, vil de sannsynlig digge de samme gruppene som deg selv. AC/DC, Kiss og Sigue Sigue Sputnik er ikke lenger det som gjelder når man snakker om rock. Det er helt nye band. Og disse er det den yngre garden som kjenner til. Får du deg venner som er litt yngre enn deg selv, kan du også få kunnskap om den nye musikken. Måter å bli venner med yngre på:

  • Gjennom jobben
  • I sosiale forum
  • Med utdanning

4.Få mer kunnskap

Det er mange måter å få kunnskap på. Lese seg opp på tema, sjekke ut hvilke nettsider som formidler ny rock på, sjekke ut billettutsalgene som selger konsertbilletter og mange flere. Selvfølgelig, har du venner som spiller i band eller spiller selv, så har du aller tiders mulighet for å finne ut mer om den nye rocken.

5.Drive et utested

Denne ideen er kanskje langt fra dine villeste fantasier, men rock og ikke minst roll, er realisering av drømmer. Hvorfor ikke gå for det, og start et utested. Driver du utested så kan du til og med arrangere konserter. Vi skal ikke påstå at dette er den enkleste veien til suksess, men er dette noe man virkelig vil, så hvorfor ikke hoppe i det. Uansett hva som skjer, så vil det gi deg masse nye erfaring og god musikk med på veien.

Vil du vite hvordan du starter egen bedrift, sjekk Altinn for å komme i gang.

Alt i alt – for ny rock

Vi har sett 5 måter du kan få mer av den nye hardtslående rocken. I dag er man fullstendig avhengig av mobilen sin, og derfor mener vi iPhone 14 Plus deksel eller til en annen mobil garantert vil gi deg alt du trenger for å trygge dine spillelister.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *