Menu

Klær til Rockekonserter – Kort vei fra rokk til rock!

Festivaler og konserter kan man se langt etter i disse dager, og derfor er det lett å bli litt usikker på hva som skjer i motebildet. Kanskje dukker de neste fans opp i hotpants og fargerike moter på neste rockekonsert uten at de skjønner hvor feil de har kledd seg. For rockere gjelder noen få ting.

For dersom du skal kle deg i følge rockestilen, så skal du ha disse effektene:

  • Røffe sko
  • Svart dongeri
  • Svart strikkegenser med logo
  • Lær i jakke, heldekkende ikke nødvendig
  • Lenker, halsbånd, tatoveringer
  • Vill frisyre

Men det har kommet noen nye element for rockere nå, som er in i tiden. For stilig strikkegenser for dame er noe som virkelig har tatt av. Hva er linken? Jo, strikking har tatt helt av som hobby og trend de siste åra. Det er stort potensiale i denne virksomheten, som først og fremst ble fanget av kvinner i alle aldere. Men så kom gutta inn med sitt nærvær. Her fins det rom for samarbeid.

Kvinner rokker mens menn rocker

For det er flere likhetstrekk mellom rockere og sau! For, ja visst gir det fra seg noen gutturale brek, og sveisen deres er ofte krøllete. Også instrumentet til strikkerne og kan knyttes til musikksjangeren. For når gutta rocker så spinner kjerringa rokken for å lage garn.

Stereotypen har kanskje endret seg litt. Det er ikke bare øltørste gamlinger og rocka groupies som liker rock, også den nye generasjonen har fått øynene opp for Led Zeppelin og Kiss. Bevisste moteriktige ungdom er også med på leken. Elementene er de samme, men utformingen er kanskje ulik.

Så har du det som trengs for å rocke? En strikkegenser med et nytt mønster. Kanskje du skal finne fram bildet av Eddie the Head eller Danzig Crystar!

Hvordan kle seg på rockekonsert

Det store spørsmålet er hvordan man skal kle seg. Vi digger strikking og fete tema. Når det gjelder rock, så skal man huske på at det blir hett. I stedet for å kle seg i den aller varmeste strikkegenseren man har, så kan man gå for NAKD sine stilrene strikkagensere. De er strikket i resirkulert akryl og ull fra alpakka. Samtidig vet vi at dongeri med høye cowboy-boots slår an.

Det er anvendelig og stilig. Rocken har blitt revitalisert i dag og er for alle. La strikkedama i deg få utspring for den aller råeste rocken. Bruk dine egne strikkeplagg på Instagram kontoen for å få oppmerksomhet rundt dine plagg og vis fram ditt redskap, nemlig rokken!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *