Menu

Rock og klær

 

Som all annen musikk, har rock påvirket sine lyttere til å gå med spesielle klær. Noen overdriver alltid og tar det hele til et nytt nivå, men de fleste rockere holder seg innen rimelige grenser. Rockemusikk er en musikksjanger, og alle sjangere trenger sin egen subkultur. Dette for å skille seg fra røkla, for å gjenkjenne «sine egne», og vite at man tilhører en verdensomfattende gjeng. Rockere er samtidig langt ifra voldelige, og studier har faktisk vist at rockeelskere er minst glade i å sloss. Men tilbake til klærne.


Det mest nødvendige

iStock_000043893782_SmallEr du hekta på rockemusikk, vet du sikkert at utseendet ikke spiller noen særlig rolle. Det var noe av poenget med musikken til å begynne med – at utseendet ikke har noen betydning, men at det er innsiden som teller. Hva man tenker, hva man føler, ikke hvordan man ser ut. Samtidig har enkelte detaljer blitt klassiske. Den svarte skinnjakken er et must for alle som har noen rockeplater på hylla. Mange ulike skinnjakker finnes, mange varianter og stiler, men så lenge du har en skinnjakke i skapet er du på god vei. Som sagt kan du bruke alle klær du vil, altså er det ingen som stopper deg fra å kjøpe et par klassiske Reebok sko. Reebok har vært et populært merke i alle år, og det er ingen grunn til å gi opp deres heftige modeller bare fordi du er en rocker. Timberland er dog noe mer populært, samt høye lærsko. Militærbukser har også en stor betydning for rockere, akkurat som denimjakker (jeansjakker). Vi må også si noe om en annen type sko – støvler. Støvler har en spesiell plass i rockernes hjerter. Støvler, akkurat som Reebok, er klassiske fottøy som rockere har brukt i alle år. Disse vil neppe gå av moten med det første.

Motebutikker for rockere

Som alt annet nå om dagen, kjøper rockerne sine klær på nettet. Her kan du sette sammen en rekke ulike stiler for å finne frem til noe eget, og få alt levert på døra rimelig raskt. Og til en gunstig pris. Det finnes spesialiserte butikker med rockeklær, men vi anbefaler ikke å henge deg opp i disse. Følg hjertet og gå med akkurat det du ønsker – rockemusikken binder ikke folk til å bruke en spesiell stil.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *