Menu

Hvordan skape en rocka stil med tapeter?

Når du tenker på tapeter, så tenker du kanskje mer på blomster enn rock. Men går det an å skape et interiør som bærer litt mer preg av din rocka stil enn hva man skulle tro var mulig? det er ikke alle som vil ta drømmen om rockelivet helt ut, men heller holde det litt for seg selv.

Men her skal vi se på noen tips til hvordan du kan skape mer rock i tilværelsen, og samtidig gjøre at kona blir fornøyd. Vi fant inspirasjon fra Familietapeter.no, her kan du se hva vi fant ut.

Retro

Du er ikke alene om å tenke at rocken er nostalgisk og noe som hører fortida til. Men hos Familietapeter.no finner du en hel avdeling med kule retro tapeter. De bugner av stilige motiv som minner oss om platecover.

Mørkt

Er det en farge som symboliserer rocken best, så er det svart. Og svart kan være virkelig kledelig, og gir en helt unik effekt. Det som er lurt å tenke på om man skal ha en svart tapet, er kontraster. Innred med god belysning og skap gjenskinn av tapetets mønster og nyanser. Familietapeter.no har i alt 524 mørke tapeter å velge mellom.

Navn

Tapetene til Familietapeter.no har mange kule navn vi forbinder med rock. Bare se her:

  • In Bloom (Beste låta til Nirvana?)
  • Grunge (Rockesjanger)
  • Kent (Svensk rockeband)
  • Heritage (Album av Opeth)
  • The Muse (Doomband fra UK)
  • Metallico Vinyls (Metallplater)

Symboler

Foruten stil, farger og navn som minner oss om rock, så fins det en rekke tapeter med symboler. Familietapeter.no har mange slike symboler som du kan bruke for å gjøre alt litt mer rocka hjemme. Hvilke symboler som du forbinder med rock kan være så mangt, men vi fant fram noen; sigd, løve, anker, øks, hammer, vikinger, gitar med flere.

Konklusjon

Det er mange måter å legge ny tapet på. Men smaken er så forskjellig. Bruk litt tid på å se gjennom katalogen til Familietapeter.no, så kanskje du finner en rocka tapet som bare du vet om. Da kan det hende hele familien blir fornøyde, selv om de ikke liker rock.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *