Menu

Lang vei til bandøving? Skaff deg Easee ladeboks

Spiller du i band? Kanskje du har lang vei å kjøre når du skal på bandøving? Da er det viktig at du har en god ladeboks til elbilen din som du kan stole på og har lang rekkevidde. Ingenting er så irriterende som å gå tom for strøm på bilen når du er på vei til bandøving eller ikke minst spillejobb og folk sitter og venter på deg. Derfor skal vi i denne artikkelen se litt nærmere på en ladeboks til elbilen din som oppfyller disse kravene og som du kan skaffe deg til en rimelig pris, så heng med oss videre og vi skal gi deg detaljene.

Easee Home Ladeboks – markedes peneste?

Her snakker vi om kanskje den aller peneste ladeboksen for elbiler. Med denne har du også full internet-tilgang med WIFI og til og med 4G får du her!

Hvis du i tillegg tegner et abonnement med Tibber, kan du med easee ladeboks få muligheten til å smartlade. Som et resultat av dette, vil du få inntil 20 % avslag på strømregningen din når du lader elbilen din. Dette er et virkelig godt tilbud hvor du over lenger tid vil spare betydelige summer som du heller kan bruke til å investere I musikkutstyret som du ustanselig trenger å fornye. Tenk på det, du.

Hvordan fungerer smartlading?

Men du lurer kanskje på hvordan smartlading egentlig fungerer? Jo, smartlading fungerer på denne måten. Hva prisen på strøm ligger på vil hele tiden variere. Noen ganger vil det til og med oppstå et behov for mer strøm I markedet og andre ganger er markedet overfylt av for mye strøm.

Hvis du heller planlegger akkurat når på døgnet det er billigst å lade opp elbilen din, vil du med andre ord spare betydelige summer på strømutgiftene dine.

Så, sagt med andre ord: I stedet for å begynne å lade opp bilbatteriet med en gang du har koblet til ladeboksen, vil Tibber sørge for at opplading [med easee ladeboks] heller starter på det mest gunstigste tidspunktet på døgnet når strømmen er på det billigste nivået og det er mest penger å spare for deg.

Lad opp bilbatteriet raskt

Hvis det heller er snakk om å få ladet opp bilbatteriet så raskt som mulig fordi du har dårlig tid til å komme deg frem til bandøvingen eller spillejobben du har booket, kan du byte til dette raskt og enkelt ved hjelp av appen som du får etter å ha tegnet et abonnement med Tibber. Så her er altså valget helt opp til deg selv.

Kraftig opplading av elbilen med inntil 22KW

Denne genial ladeboksen kan lade opp bilbatteriet ditt med både 1- og 3-fase: Dette avhenger av hvilken type installasjon som du har valgt. Standarden kommer som type 2-kontakt.

Ta en tiit på hvilke gode egenskaper denne ladeboksen ha rog se hvor mye penger du vil spare hver eneste måned ved å opprette et abonnement med Tibber.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *